Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Onze normen & waarden

In de decennia sinds haar oprichting is SWIETELSKY gestaag gegroeid en ontwikkeld. We hebben onze vele sterke punten en positieve eigenschappen gebundeld en tot een punt gebracht: Building ever better.

 

Dat betekent voor ons:

Wij Swietelskys sluiten geen compromissen. We zetten ons altijd volledig in, op of naast de bouwplaats. Elke dag opnieuw. Ons werk wordt altijd gekenmerkt door de hoogste kwaliteit, inzet en teamgeest.

Wij Swietelsky's worden gekenmerkt door een spirit: We willen altijd beter zijn. We streven ernaar beter te zijn dan gisteren en beter dan de concurrentie. Deze houding bepaalt onze acties en drijft ons elke dag ten voordele van onze klanten.

Voor ons Swietelsky's is bouwen meer dan een ambacht. Het is onze kans om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Het is niet zomaar een beroep, maar een roeping die we met passie uitoefenen.

 

Ons SWIETELSKY DNA:

Onze waarden beïnvloeden onze acties en zijn onze dagelijkse motivatie. Ze vormen de maatstaf waaraan we als bedrijf willen voldoen om voortdurend te verbeteren.

 

Wij werken voor mensen.

We geven vorm aan de toekomst.

We maken deel uit van de oplossing.

 

Hoe we dat doen? Kijk zelf maar. Dit zijn onze lopende projecten en initiatieven.