Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Colofon

De volgende websites zijn eigendom van Swietelsky AG met hoofdkantoor in Linz/Oostenrijk:


De genoemde websites zijn ontwikkeld om alle vestigingen, locaties en bedrijven die geheel of gedeeltelijk eigendom zijn van Swietelsky AG wereldwijd te ondersteunen in hun communicatie met klanten, zakenpartners, potentiële werknemers en het geïnteresseerde publiek.

Verantwoordelijk voor de inhoud:

Swietelsky AG
Edlbacherstraße 10
4020 Linz
Oostenrijk

Telefoon: +43 (0) 732 6971-0
E-mail versturen

Raad van Bestuur van Swietelsky AG:

  • DI Dr. Peter Krammer (CEO)
  • Harald Gindl, MBA (CFO) 
  • DI Klaus Bleckenwegner (COO internationale zaken) 
  • Peter Gal (COO spoorweg bouw)
  • August Weichselbaumer (COO Oostenrijk)

Meer informatie:

Doel van het bedrijf: bouwbedrijf
Bedrijfsregistratienummer: 83175t
Hoofdkantoor van de onderneming: Linz, Oostenrijk
Bevoegde rechterlijke instantie: Regionale rechtbank Linz
UID: ATU 23240400
Werkgeversnummer: 400050501
Lid van: Oostenrijkse Kamer van Koophandel
Beroepsrecht: Oostenrijkse handel- en nijverheidsverordening

Auteursrecht:

Alle inhoud van de website www.swietelsky.com is auteursrechtelijk beschermd. Wij staan geen gebruik van de gegevens toe voor privé- of commerciële doeleinden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. In geval van reproductie moeten de auteursrechten en eigendomsrechten van Swietelsky AG uitdrukkelijk worden vermeld. De inhoud mag op geen enkele wijze worden gewijzigd en mag niet worden gebruikt op andere internetsites of netwerkcomputers zonder onze schriftelijke toestemming. Voor elk gebruik voor particuliere, openbare of commerciële doeleinden is de toestemming van Swietelsky AG vereist. Elke schending van deze voorwaarden verplicht tot de onmiddellijke vernietiging van alle inhoud. Het recht om verdere schadeclaims in te dienen blijft voorbehouden.

Aansprakelijkheid:

Wij zijn verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op www.swietelsky.com. Onze website bevat ook kruisverwijzingen (links) naar websites van andere aanbieders. Wij nemen echter geen verantwoordelijkheid voor inhoud van derden die toegankelijk is via dergelijke verwijzingen (links). Het externe aanbod werd gecontroleerd op illegale inhoud toen de link voor het eerst werd aangemaakt. Alleen als wij ontdekken of geïnformeerd worden dat een aanbod illegale inhoud bevat, wordt de bijbehorende kruisverwijzing (link) verwijderd.

Garantie:

De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Swietelsky AG staat echter niet garant voor haar volledigheid of geschiktheid voor bepaalde doeleinden. Het gebruik van de inhoud die op de website beschikbaar wordt gesteld is op eigen risico van de gebruiker.