Swietelsky AG
Terug

Veiligheidsplatform BSAFE: Nu met een eigen website!

19.10.2022

Onlangs is de website van het BSAFE veiligheidsplatform live gegaan. Op dit platform delen we belangrijke kennis en informatie om binnen de aangesloten bedrijven de veiligheidscultuur te veranderen, verbeteren, verankeren, versterken én verdiepen. Met deze 5V’s hopen wij onze ambitie samen waar te maken; nul incidenten!

In 2019 heeft Swietelsky het initiatief genomen om met een aantal partners het veiligheidsplatform BSAFE op te richten. Doel van dit platform is om kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van Veiligheid & Gezondheid, veiligheidsbewustzijn en veiligheidscultuur. Veiligheid is binnen de spoorwereld belangrijk en de regels zijn vrij streng. Uiteindelijk draait veiligheid ook om het gedrag van de mensen aan het werk, dus de menselijke factor en de keuzes die worden gemaakt spelen een hele bepalende rol.  

Swietelsky en de andere BSAFE partners hebben de afgelopen 10 jaar veel geleerd over het veiligheidsbewustzijn. Door deze ervaring uit te wisselen, kunnen meerdere bedrijven en sectoren hier hun voordeel mee doen. Om het BSAFE veiligheidsplatform nóg meer op de kaart te zetten is de website www.bsafe-platform.nl opgezet. Hier vind je meer informatie over de deelnemende partijen, de programma's en evenementen van het BSAFE platform.