Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter
Terug

Rogier de Meij treedt toe tot directie Swietelsky Rail Benelux

01.04.2024

Rogier de Meij versterkt per 1 april de directie van Swietelsky Rail Benelux. Met zijn benoeming verankert Swietelsky Rail Benelux de groei en verdere ontwikkeling van commercie binnen de organisatie. Want het succes van ons bedrijf begint bij de afdeling commercie. Het selecteren van de juiste werken, de juiste kostprijs indienen en uiteindelijk overdragen bij winst aan de projectteams is de basis van onze werkzaamheden.

 

Waardevolle toevoeging

Rogier (42) werkt sinds 2011 al bij Swietelsky en heeft succesvol de calculatie-afdeling uitgebouwd tot een integrale tenderafdeling. In de huidige en toekomstige markt met complexere contracten en naast kostprijs nieuwe criteria als EMVI en duurzaamheid, is focus op de ontwikkeling en effectiviteit van de tenderafdeling belangrijker dan ooit. De felle concurrentie en schaarste in de markt maakt dat de selectie van de juiste werken aan de voorkant van het tenderproces meer dan ooit van strategisch belang gaat worden.

 

Veel uitdagingen

Voor de toekomst ziet Rogier nog volop kansen, bijvoorbeeld in lightrail, de E-tak (energie) en in België. “Na bijna 12,5 jaar heb ik het nog steeds enorm naar zijn zin bij Swietelsky. Ik heb mooie stappen gemaakt binnen het bedrijf en kijk uit naar deze nieuwe rol binnen het directieteam. Er liggen nog genoeg uitdagingen om als bedrijf verder te groeien en te ontwikkelen en daar lever ik graag een bijdrage aan”.