Swietelsky AG
 • SWIE Seite Ueber Uns Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Gespecialiseerde competenties

Swietelsky's specifieke structuur en strategie zorgen voor speciale competenties in bepaalde marktsegmenten.

Categorie

 • Alpinebouw

  Alpinebouw

  Toerisme is een essentiële motor voor de economie. In de alpineregio, waar Swietelsky zich altijd thuis heeft gevoeld, speelt berg- en wandeltoerisme naast skiën een belangrijke rol. We brengen toeristen graag dichter bij de indrukwekkende landschappen, fascinerende natuur en opvallende kenmerken van de alpineregio. Hierbij worden we voortdurend geconfronteerd met nieuwe bouwuitdagingen. Swietelsky beschikt over de benodigde vakkennis om elke logistieke en technische uitdaging in het hooggebergte aan te kunnen.

 • Projectontwikkeling onroerend goed

  Projectontwikkeling onroerend goed

  Het ontwikkelingsteam van Swietelsky biedt al 35 jaar lang planning, bouw en marketing van hoge kwaliteit aan voor woningen. Elke klant kan vertrouwen op de bouwkwaliteit waarvoor de naam Swietelsky garant staat. Competente en betrouwbare contactpersonen met decennialange ervaringen doen de droom van een huis uitkomen. Met veel oog voor detail en alomvattende marktkennis implementeren we niet enkel projecten, maar creëren we ook duurzame waarde.

 • Metaalbouw

  Metaalbouw

  Swietelsky biedt zijn klanten uitgebreide ervaring en speciale competenties op het gebied van metaalbouw, zoals gevelbouw op grote schaal. Onze kracht ligt in technisch en kwalitatief veeleisende projecten, die naast traditionele en precieze productie veel planning en professioneel projectmanagement vereisen. We voeren ook kleinere opdrachten uit met oog voor detail, zoals op maat gemaakte ramen, deuren, poorten, roosters en veranda's.

 • Bouw van sport- en hobbyvoorzieningen

  Bouw van sport- en hobbyvoorzieningen

  Het wordt in onze maatschappij steeds belangrijker om fysiek actief te zijn in onze vrije tijd. Met jarenlange ervaring biedt Swietelsky een optimale planning en bouw van sportvoorzieningen, net als binnen- en buitenrenovaties. Onze drie hoofddiensten bij de bouw van sportvoorzieningen zijn: sporthallen, sportfaciliteiten en zwembaden.

 • Fullservice en algemene aannemer voor bouw

  Fullservice en algemene aannemer voor bouw

  Onze 80 jaar aan ervaring als Swietelsky-Groep gecombineerd met een financieel sterke internationale bouwgroep maken het mogelijk om algemene en fullservice diensten aan te bieden. Om er zeker van te zijn dat grote ideeën niet stuklopen op kleine details, bieden we complete oplossingen, van planning tot projectbeheer en -bouw. Daardoor heeft de klant één enkel contactpunt tot hij de sleutels ontvangt, en zelfs daarna.

 • Milieutechnologie en bouw van stortplaatsen en fabrieken

  Milieutechnologie en bouw van stortplaatsen en fabrieken

  Het schoon houden van lucht, water en grond is een van de uitdagingen van deze tijd. Swietelsky is een specialist in speciale>weghalen milieuprocedures en biedt diensten voor de bouw van stortplaatsen en fabrieken. De groeiende vraag naar hernieuwbare energie heeft geleid tot innovatieve technologische ontwikkelingen, die Swietelsky als geen ander beheerst. En we zijn uiteraard erkend volgens de geldende kwaliteits-, werk-, milieu-, en energiebeheerstandaarden.

 • Afvalverwijdering en recycling

  Afvalverwijdering en recycling

  Swietelsky biedt niet alleen aantrekkelijke verwijderings- en adviesdiensten voor haar eigen bouwplaatsen, maar ook voor andere marktpartijen en eindklanten. We beschikken over zowel de benodigde competenties als de geschikte faciliteiten voor de juiste verwerking van zowel gevaarlijk als niet-gevaarlijk afval. Maar ook voor het recyclen van mineraal bouwafval en de behandeling van verontreinigde gronden. Ons dienstenaanbod omvat daarnaast het verwerken, verzamelen, sorteren en verwijderen van afval.

 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Swietelsky is uw specialist voor de coating, renovatie en reiniging van gevels, voor isolatieafwerkingssystemen en voor het plaatsen van steigers. Een van onze krachten is ons persoonlijke advies aan klanten over ontwerpvraagstukken, de keuze van de juiste materialen en praktische uitvoering.

 • Prefab huizen

  Prefab huizen

  Bij Swietelsky combineren we snelle en nauwkeurige prefabricatie met de vele voordelen van grote bouwwerken. Dat is waarom onze prefab huizen een blijvende waarde hebben. De harmonie tussen natuur en technologie, die onmiddellijk zichtbaar is, creëert een uitzonderlijke atmosfeer. Geen twee huizen zijn hetzelfde, want onze architecten halen tijdens het ontwerpen hun inspiratie rechtstreeks van onze klanten.

 • Installatietechniek

  Installatietechniek

  Van planning tot installatie tot eindmontage, wij adviseren u ook over alle vragen met betrekking tot elektrische en sanitaire systemen. Onze technici ontwerpen, berekenen en plannen verwarmings-, sanitaire, ventilatie- en airconditioningsystemen.

 • Hout- en hybridebouw

  Hout- en hybridebouw

  Terwijl houtbouw zich ontwikkelt tot de standaard van moderne architectuur, zitten planners en architecten nog met veel onbeantwoorde vragen. Wie kan deze vragen beter beantwoorden dan een partij die al ontelbare houtbouwprojecten voltooid heeft, van nieuwbouw tot renovatie en hybride bouw. In het SWIEtimber-merk combineert Swietelsky de kennis van meer dan honderd experts met ervaring in houtbouw. We kunnen dus elke uitdaging aan die dit marktsegment te bieden heeft en zien onszelf als bouwstofneutrale partner voor onze klanten bij planning en uitvoering bij planning en uitvoering.

 • Laboratorium en testfaciliteiten

  Laboratorium en testfaciliteiten

  Swietelsky heeft een erkende testfaciliteit voor de kwaliteitscontrole van bouwmateriaal en bouwplaatsen. We bieden ook allesomvattende adviesdiensten aangaande afval- en milieuproblemen, het transport van gevaarlijke materialen en stralingsbescherming. Daarnaast ook op het gebied van typetests en zelfcontrole als onderdeel van de eigen productiecontrole voor aggregaten, recyclingmaterialen en asfaltmengsels. Onze uitgebreide laboratoriumervaring en onze gedetailleerde kennis van het juridische kader vormen de basis van ons bekwame advies.

 • Landschapsvormgeving en tuinontwerp

  Landschapsvormgeving en tuinontwerp

  Bij landschapsvormgeving en tuinontwerp creëren en onderhouden we openbare en private groene gebieden, zoals tuinen, vijvers en zwembaden. Daarnaast onderhouden we de groene gebieden van woongebouwen en -complexen en van openbare en commerciële gebouwen. We zijn ook experts in het vergroenen van parkeergebieden, begraafplaatsen en de dak-, gevel- en infrastructuuroppervlaktes.

 • Werktuigbouwkunde

  Werktuigbouwkunde

  Herstelwerkzaamheden, speciale aanpassingen en machinetesten voeren we allemaal uit in onze machinewerkplaats. Dit gebeurt in de afdelingen werkplaats (bouwmachines en motorvoertuigen), kraan, elektra en metaalwerk. Daarnaast hebben we specialisten in systeembeheer, wagenparkbeheer en aan- en verkoop van materieel.

 • Industriële vloeren

  Industriële vloeren

  Swietelsky heeft een bijzondere expertise in hoogwaardige en duurzame industrievloeren en zorgvuldig geselecteerde aggregaten en bindmiddelen voor elk toepassingsgebied. Een vloeroppervlak afgestemd op de geplande gebruiksduur en de integratie van geschikte materialen of gekleurde spaanders creëren vloeren die aan uw behoeften voldoen.

 • Rioleringsbeheer

  Rioleringsbeheer

  Swietelsky biedt topprestaties bij het herstel van ondergrondse rioleringen. We gebruiken de nieuwste technologieën en uitstekende producten voor de hoogste kwaliteitsnormen. Dit is wederom een gebied waarop onze gespecialiseerde ingenieurs en werknemers bijdragen aan het beschermen van het milieu.

Vind locatie

Swietelsky Rail Benelux B.V.

Swietelsky Rail Benelux B.V.
Hoofdkwartier

Laarakkerweg 11
5061 JR Oisterwijk
Nederland

Tel: 0031135299800
E-mail versturen

Naar de locatie
Swietelsky Rail Benelux B.V.
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Filiale Generalunternehmerbau
Standort Linz

Salzburger Straße 287
4030 Linz
Oostenrijk

Tel: 0043 732 6971-7520
E-mail versturen

Naar de locatie
Swietelsky AG
Jos.Ertl GmbH

Jos.Ertl GmbH
Zentrale

Paschinger Straße 1
4063 Hörsching
Oostenrijk

Tel: 0043 7221 63114-0
E-mail versturen

Naar de locatie
Jos.Ertl GmbH
Metallbau Wastler GmbH

Metallbau Wastler GmbH
Zentrale

Pachmayrstraße 2
4040 Linz
Oostenrijk

Tel: 0043 732 757610-0
E-mail versturen

Naar de locatie
Metallbau Wastler GmbH
Romberger Fertigteile GmbH

Romberger Fertigteile GmbH
Musterhauspark Blaue Lagune

Blaue Lagune, Parzelle Nr. 6
2351 Wiener Neudorf
Oostenrijk

Tel: 0043 664 88278260
E-mail versturen

Naar de locatie
Romberger Fertigteile GmbH
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Zweigniederlassung Oberösterreich
Standort Schlüßlberg

Gewerbepark 5
4707 Schlüßlberg
Oostenrijk

Tel: 0043 732 6971-7563
E-mail versturen

Naar de locatie
Swietelsky AG
Duswald Bau GmbH

Duswald Bau GmbH
Zentrale

Schulstraße 7
4720 Neumarkt i. Hausruckkreis
Oostenrijk

Tel: 0043 7733 7330-0
E-mail versturen

Naar de locatie
Duswald Bau GmbH
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Zweigniederlassung Oberösterreich
Standort Hohenzell

Baumeisterstraße 1
4921 Hohenzell
Oostenrijk

Tel: +43 7752 83516
E-mail versturen

Naar de locatie
Swietelsky AG
Ing. Baierl GesmbH

Ing. Baierl GesmbH
Zentrale/Geschäft

Hauptstrasse 8
3261 Steinakirchen am Forst
Oostenrijk

Tel: 07488 71688
E-mail versturen

Naar de locatie
Ing. Baierl GesmbH

Er zijn helaas geen resultaten voor uw zoekopdracht